Rear elevation of ​bourne lane eco-house in kent at twilight من nash baker architects ltd حداثي زجاج | homify
Rear elevation of ​Bourne Lane eco-house in Kent at twilight من Nash Baker Architects Ltd حداثي زجاج
Rear elevation of ​Bourne Lane eco-house in Kent at twilight من Nash Baker Architects Ltd حداثي زجاج
Rear elevation of ​Bourne Lane eco-house in Kent at twilight من Nash Baker Architects Ltd حداثي زجاج

This modern eco-house by Nash Baker Architects is conceived as a contemporary interpretation of the Kentish barn style with characteristic black timber cladding, the bold structure nestles into the surrounding landscape with consideration for the area’s local heritage through the use of high quality, locally sourced materials.

اللون: Black
المادة: زجاج
الاعتمادات: Photo by Will Layzell
صور مشابهة
تعليقات