Master bedroom من echelle architects | homify

A complete facelift to a residential villa in Beverly hills compound in 6th of

October is one of our favorite projects. In order to achieve a high standard of finish the entire interior structure and rear wall of the building was removed. Only the street elevation and party walls were saved. The exterior ¬ visual appearance of the building forms a perfect backdrop for an elegant garden, the interior design was divided into two different styles as per the client’s requirement, the ground floor reflects a classic style in the reception, dining and the grandmother’s master suite, while the first floor was designed to reflect a contemporary warm homey feel style for a growing family of 6, with an open view roof for a cool family living and friends gathering spot.

صور مشابهة
تعليقات